Open dag meidenvoetbal bij FC Lisse

Voetbalvereniging FC Lisse organiseerde zondag 12 juni een Open Dag voor het meidenvoetbal, volgens het concept van Meer Leden in Kortere Tijd. De goede PR campagne, met oa posters op de scholen, bleek zijn uitwerking niet gemist te hebben.

Er waren 70 meiden, waarvan 40 nog niet lid waren. Tijdens de Open Dag werden er meerdere voetbaloefeningen aangeboden, door trainers van de vereniging zelf, samen met de Oranje bondscoach Arjan van der Laan en de internationals Stefanie van der Gragt (vanaf volgend seizoen Bayern Munchen) en Kelly Zeeman (Ajax). 

Succesbeleving

Natuurlijk leerden de meiden tijdens de training van alles over de techniek van het voetballen, maar bovenal stond succesbeleving en plezier centraal. Het is aan de gezichten van de trainers en de meiden af te zien! Tussen de oefeningen door was er tijd ingepland voor limonade. Voor de ouders stond de koffie klaar, een mooi moment om even het gesprek met hen aan te gaan. 

Niet te missen aanbod

Na afloop werd er een groepsfoto gemaakt. Omdat bij de inschrijving de e-mailadressen al waren gevraagd, kon deze foto, in de vorm van een nieuwsbrief, direct worden nagestuurd. In de nieuwsbrief werd ook het niet te missen aanbod opgenomen. Wie binnen een week lid werd, kreeg een waardebon van € 10,- voor de plaatselijke sportzaak. Handig, om bijvoorbeeld voetbalschoenen aan te schaffen. In de 2 weken aansluitend op de Open Dag, kon iedereen bovendien nog eens vrijblijvend meetrainen met alle nieuwkomers, om verder kennis te maken met de vereniging. Door alle stappen van MLKT gezet te hebben, kan het niet missen of deze mooie wervingsactie gaat de vereniging veel nieuwe leden opleveren! 

 

 

  • Aangemaakt op .