LTV Haaren succesvol met doordachte aanpak

Vandaag de dag wordt men niet zomaar lid van een sportvereniging. Men is kritisch, wil ‘value for money’, moet een persoonlijk belang zien en heeft keuze uit tal van sportverenigingen.

LTV Haaren was een van de zestien tennisverenigingen die dankzij de KNLTB heeft deelgenomen aan de cursus Meer Leden in Kortere Tijd “Het opzetten van een planning en daarin verwerken wat er allemaal gedaan moet worden, wie en waarom heeft enorm geholpen. Ook de ideeën voor de verschillende posters en media-uitingen en waar de doelgroep zich bevindt hebben we goed in ons op genomen. Van te voren sta je er niet bij stil hoeveel werk het is en welke disciplines er bij komen kijken, wil je het goed doen. En alles hangt met elkaar samen. Eenmaal begonnen aan de reis moet je hem ook samen afmaken.

25 leden rijker

Inmiddels zijn we circa 25 leden rijker, en ik weet dat er nog een paar zich gaan aanmelden. We zijn daar super blij mee. Nu is het de kunst om de nieuwe leden zich thuis te laten voelen bij de club. Ook daar gaan we ons hard voor maken.

 

  • Aangemaakt op .