8 verenigingen uit Haarlemmermeer op weg naar meer leden

De verenigingen TV Lisserbroek, ZPCH (synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen), de Watervrienden, Korfbal Vereniging Badhoevedorp, Bridgeclub Hoofddorp, honkbalvereniging The Bears en Karate Kenamju bieden totaal verschillende sporten aan, maar hebben één ding gemeen: ze zijn op zoek naar meer leden. Daarom volgden zij op kantoor bij Sportservice Haarlemmermeer de cursus Meer Leden in Kortere Tijd.

Meer Leden in Kortere Tijd
De methode Meer Leden in Kortere Tijd (MLKT) biedt DE oplossing voor verenigingen die echt een ijzersterke ledenwerfactie willen! Tijdens 4 workshopavonden MLKT gingen de verenigingen, onder begeleiding van cursusleider Hubert Habers, daadwerkelijk tot actie over. De 8 ledenwerfacties werden tot in detail voorbereid. In totaal 32 vrijwilligers van 8 verenigingen hebben de workshopavonden met succes doorlopen. 
 
Burendag
De eerste ledenwervingsactiviteiten zijn inmiddels achter de rug. In mei organiseerde Korfbal Vereniging Badhoevedorp twee sport- en spelochtenden. Vanwege het grote succes werd er zelfs nog een derde ochtend aan vast geplakt. De opkomst was boven verwachting. Op zaterdag 7 juni organiseerde ZPCH een ‘spetterende burendag’. De organisatie was zeer tevreden met de 33 geïnteresseerde kinderen. “We zijn tevreden over de uitvoering. Zowel de ouders als de kinderen waren erg enthousiast!” aldus Esther de Heij van ZPCH. 
 
De andere verenigingen hopen het succes van KV Badhoevedorp en ZPCH te evenaren. TV Lisserbroek op 21 juni met de Tennis Xperience, Karate Kenamju in de week van 23 t/m 28 juni met instuiflessen, De Watervrienden op 23 september met het Spetter Spektakel en bridgeclub BCH en honk- en softbalbalvereniging The Bears op diverse data met verschillende activiteiten. 
  • Aangemaakt op .