vrijwilliger in de picture

Het is de taak van de vereniging om duidelijk te communiceren naar haar leden en ouders van jeugdleden wat er allemaal door vrijwilligers wordt gedaan. Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar er zijn genoeg leden en ouders van jeugdleden die zich er niet bewust van zijn wat er allemaal moet gebeuren om de vereniging draaiend te houden.

 

Niet vanzelfsprekend 

De inkoop voor de kantine, het maaien van het gras, het schoonmaken van de kantine, vaak is dit zo vanzelfsprekend dat er niet over wordt nagedacht. Daar kunt u door middel van de vrijwilliger in de picture verandering in brengen.

 

De 'vrijwilliger in de picture' is een manier om continu aan bewustwording en het imago van vrijwilligerswerk binnen de vereniging te werken. De ‘vrijwilliger in de picture’ is niets meer dan een kort interview met uw vrijwilligers. Waarom zijn zij actief voor de verenging, wat doen ze en waarom? 

 

Begin vandaag nog

Dankzij social media kunt u vandaag nog eenvoudig een vrijwilliger bedanken, in de picture zetten. Plaats deze afbeelding bijvoorbeeld op de Facebookpagina van uw vereniging en tag  een supervrijwilliger binnen uw vereniging. Voeg vooral de #vrijwilligers toe zodat we wij met ze allen de vrijwilligers in Nederland een gezicht geven.

 

  

  • Aangemaakt op .