Meer ‘Leeuwinnen’ door Oranje succes?

Voor amateurvoetbalverenigingen die willen profiteren van het geweldige succes van de Oranje voetbalvrouwen, is haast geboden. Natuurlijk, het vrouwenvoetbal is sport die enorm in opkomst is.

Lees meer

Te druk voor vrijwilligerswerk

Eén van de cursisten bij Meer Vrijwilligers in Kortere tijd bedacht ooit een op Lucky TV gebaseerde campagne om nieuwe vrijwilligers te werven, met als thema: word ook vrij-WILLY bij onze club. Onze koning ‘Willy’ vervulde de glansrijke hoofdrol in deze succesvolle wervingsactie.

Lees meer

KNBSB investeert in verenigingsadvies

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond en Sportservice Nederland gaan samen de uitdaging aan om de honkbal- en softbalverenigingen van hun tekort aan vrijwilligers, leden en sponsors af te helpen. Dit doen zij met de succesmethode Meer in Kortere Tijd (MKT).

Lees meer

Provincies en sportbedrijven pakken grootste knelpunten sportvereniging aan

Steeds meer provincies en lokale sportbedrijven worden door Sportservice Nederland opgeleid om met behulp van de methode Meer in Kortere Tijd, de verenigingen in hun regio te helpen vrijwilligers-, leden- en sponsortekorten op te lossen. Met de succesformule zijn al bijna 2.000 verenigingen met veel resultaat ondersteund.

Lees meer

Aangeboden: vrijwilligers voor uw vereniging!

Het marketingtrucje heeft gewerkt. Bij het lezen van de titel 300% contributieverhoging dacht ik: dit moet ik lezen. 300% contributieverhoging omdat je geen vrijwilligerswerk wil of kan doen, je moet toch niet aan denken?

Lees meer